Изберете страница

Карикатура по Снимка – Перфектен Подарък за Всеки Повод

Подарък за класнатаБез съмнение, последните няколко години персонализираните подаръци станаха хит и предпочитан подарък, който е подходящ за всеки повод. Това определено не е изненадващо, тъй като персонализираният подарък носи със себе си оригиналност, идея, смисъл и факта, че е изработен конкретно за съответният повод и човек и съобразен с неговите хобита, интереси, занимания или професия прави персонализираните подаръци предпочитани от по-широката аудитория.

За да отговорим на всички ваши желания за персонализирани подаръци, ние се постарахме да се развием до ниво, в което може да Ви предложим разнообразие от продукти – включващи Възглавнички, Чаши и Тениски с персонализирани дизайни, както и  карикатури/шаржове по поръчка.

Карикатура или Шарж – По какво се различават?

Карикатура за Свети Валентин за Гадже

 

В България границата между тези 2 понятия е доста тънка и обикновено по-голямата част от хората смятат, че карикатурите и шаржовете са едно и също нещо.

Разликата между тях е, че при карикатурата се очаква да бъдат преувеличавани някои от чертите на героите, с цел леко осмиване на съответният персонаж. Идеята е с лека подигравка да се изтъкнат определени черти на човека.

Шаржът от своя страна не е задължително да бъде с преувеличени черти, а по-скоро да покаже съответният човек и персонаж в определена роля или действие. Погледнато през нашите очи, предлаганите от нас артикули и оригинални дизайни по-скоро спадат към категория „Шарж”, но тъй като обикновено по-известното им наименуване е карикатури, ние ги предлагаме с двата термина.

Дигитални Карикатури по Снимка

Семейна Карикатура

 

Всъщност, тъй като ние предлагаме физически продукти, а именно възглавнички, чаши и тениски с персонализирани дизайни тип карикатура, на които в последствие щамповаме желаният от вас дизайн, вашата карикатура се изработва първо дигитално.

Предимствата на това са, че преди да изработим вашият продукт, ние Ви предоставяме дигитална карикатура под формата на изображение, за да може вие да видите как реално ще изглежда тя в готов вид, било то на възглавничка, чаша или тениска.

Само след вашето одобрение, ние изработваме и изпращаме продуктът.

Колко струва Дигитална Карикатура

Всъщност, нашите цени на артикул с дигитална карикатура са почти същите, като тези на продукт със снимка/ надписи. Разликата е минимална. При нас цените са както следва:

 • Чаша със снимка и надписи 16лв.
 • Чаша с карикатура без значение от броя на лицата – 20лв.
 • Възглавничка с карикатура от едната страна и 1 лице – 21.90лв, + 5лв за всяко следващо лице. Допълнителна щампа на задната страна на възглавничката – 5лв.
 • Тениска с карикатура от едната страна 25лв. От двете страни 30лв.

За разлика от останалите конкурентни сайтове при нас НЕ заплащате допълнително за осъществяването на вашата идея. Единственото, което е нужно от ваша страна е да ни обясните какъв сюжет бихте искали, какви са хобитата на човека – дали е футболист, адвокат, любител на фитнеса или друг вид спорт, а ние ще Ви предложим напълно безплатно десетки дизайни, от които да изберете и вашият!

Карикатури за Рожден Ден

Карикатура за жена с вино

Рожденият ден най-често бива свързан с подаръци. Когато те са лични, персонализирани и запомнящи се правят празника на човека още по-специален. По тази причина Ви предлагаме  голямо разнообразие от карикатури, подходящи за Рожден ден. Без значение дали бихте искали дизайнът да бъде изобразен върху чаша, тениска или възглавничка, ние ще се постараем да отговорим на вашата идея с оптимално качество. Детайлите по карикатурата се съгласуват с вашата идея, като към нея може да добавим допълнителни надписи, елементи или нещо допълнително към сюжета й.

Карикатура за годишнина

Чаша с карикатура за годишнина

Всеки търси начин да изненада своята половинка с нещо различно и оригинално. Нещо, което до момента не е подарявано. Точно поради тази причина Ви предлагаме карикатура по снимка за годишнина, красива и нестандартна с интересна идея съобразена с вашите желания. Имаме възможност да Ви предоставим избор от стотици дизайни,за мъж и жена както заедно така и по отделно.

Карикатура за пенсиониране

Карикатура най-добрият баща

С карикатура за пенсиониране може лесно да изненадате свой колега, приятел или познат, който се пенсионира. Подаръкът за пенсиониране ще носи усмивка на лицето на вашият приятел всеки път, когато го погледне и с умиление ще си спомня за хубавите моменти с вас.

Карикатурата за пенсиониране отново може да бъде изобразена на желан от вас артикул – чаша, възглавничка или тениска, като дизайнът бива съобразен напълно с вашите желания и идея.

Карикатура за шефа

Коледен Подарък за Мъж Карикатура

 

Винаги е добра идея да изненадате своя шеф с оригинален подарък. Поради тази причина Ви предлагаме оригинални карикатури за шеф, подходящи за всеки повод и всеки шеф.

Дизайнът на карикатурата е изцяло съобразен с вашите желания и може да бъде изработен изцяло по ваша идея.

Как да поръчам Карикатура?

 

За да направите поръчката за вашият артикул с карикатура е нужно да се свържете с нас по един от стандартните начини – вайбър, фейсбук, или имейл;

За нас е най-добре комуникацията да се води във Вайбър, тъй като там изображенията запазват своето качество и крайният резултат винаги е най-добър.

След като ни изпратите няколко снимки, на които ясно се виждат лицата/лицето на човекът, за когото е предназначена карикатурата и уточните за какъв повод ще е тя, какъв сюжет предпочитате и дали желаете да има определен надпис, ние ще Ви изпратим много дизайни отговарящи на вашата идея за да избере този, който желаете. След като изберете желаният от вас дизайн, ние ще Ви изработим дигитален проект, за да се уверите как би изглеждал и вашият артикул в готов вид. След като одобрите крайният резултат изработваме и изпращаме вашият подарък с избраният дизайн.

Време за изработка на карикатура

Карикатура мъж и жена

След предоставяне на нужната информация + снимки от ваша страна, ние ще Ви изработим дигитален дизайн в рамките на няколко часа, а ако го одобрите и поръчате ще изработим и изпратим вашият артикул в рамките на 1  работен ден.

Какви снимки е нужно да изпратите за карикатура по поръчка

Вашите снимки са най-важното нещо, за да се получи добре и вашата карикатура. За да може да Ви предложим максимално красив и оригинален краен резултат е нужно вашите снимки да са:

 1. Снимани възможно най-отблизо (максимум 1м)
 2. Да са с високо качество
 3. Да няма елементи, които закриват половината лице
 4. Да не е снимка на екрана
 5. Да не е изрязвана
 6. По възможност лицето да е снимани в анфас (отпред) а не от горе, долу или отстрани
 7. Да не е размазана по никакъв начин

Не се колебайте да се свържете с нас за да уточним вашата идея и дизайнът, който бихте желали, а нашият екип от дизайнери ще се погрижи максимално бързо да получите дигитална визуализация на вашият уникален подарък.

След като го одобрите, ще го изработим и върху възглавничка, чаша или тениска и изпратим към вас.

Очакваме Ви!

Подкрепете труда ни с рейтинг:

Среден рейтинг 4.8 / 5. Отзиви 332

Все още няма гласували.

Прочетете още

Коментари

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
  0
  Количка
  Вашата количка е празна