Изберете страница

Въпроси и отговори

Как да поръчам?

Може да направите поръчката директно чрез уебсайта ни и ние ще се свържем с вас на посоченият телефон за потвърждение преди да я изпратим.

Ако желаете да поръчате персонализиран дизайн, може да ни изпратите снимката, която желаете да използваме (или снимките ако ще е колаж), както и текст, който искате да присъства в дизайна.

Може да изпращате вашите снимки и информация на Viber номер 0888021266.

Как се създава индивидуалният дизайн?

След като сте направили поръчка за персонализиран подарък може направо да ни пишете чрез чат бутоните в долният ъгъл или наш представител ще се свърже с вас възможно най-бързо, след като сме получили поръчката Ви.

Обикновено предпочитаме вайбър за комуникация, тъй като снимките, които се изпращат там не губят своето качество, което допринася за по-красивият и професионален краен резултат.

За карикатурите

В случай, че сте избрали карикатура трябва да изпратите една или няколко снимки на човекът, за когото ще е предназначена карикатурата, като те трябва да бъдат с възможно най-високо качество, снимани сравнително от близо – тип селфи най-добре и да не бъдат отрязани. Може да изпратите няколко снимки за да може да подберем най-подходящата за работа. След като сме избрали подходяща снимка, ние ще Ви подготвим дигитален модел, подобен на тези, които виждате върху продуктите в сайта ни. Към дизайнът може да добавим и персонализиран надпис по ваше желание. След като моделът е готов и Ви го изпратим вие ще имате възможност да видите крайният резултат и само след като ни потвърдите, че той ви удовлетворява и потвърдите окончателно своята поръчка ние ще изработим продукта или продуктите, които сте заявили и ще Ви ги изпратим в рамките на 1-2 работни дни.

За стандартните дизайни 

За всички останали модели със снимка или снимки е нужно да ни изпратите снимката или снимките, които бихте искали да използваме за конкретният дизайн както да опишете дали бихте искали да добавим нещо допълнително като надпис, дата, предмет, визуален елемент или нещо друго. Ние ще Ви подготвим дизайн за избраният от вас продукт и ще Ви го изпратим за одобрение. След като одобрите и потвърдите своята поръчка ние ще я изработим и изпратим в рамките на 1-2 работни дни.

Искам да поръчам карикатура, как става?

Карикатурите, които предлагаме се изработват по предварително избран от вас дизайн. Процеса е сравнително лесен и е както следва:

1. Харесвате си дизайн за карикатурата от нашата колекция, както и преценявате върху какъв продукт бихте искали да я поръчате. Имаме възможност да изработим карикатурата на всеки от предлаганите от нас артикули – Възглавничка, Чаша, Тениска, Пъзел, Магическа чаша.

2. Правите своята поръчка през сайта и изчаквате да се свържем с вас за уточнение или директно ни пишете чрез чат бутоните в долният ляв ъгъл, като този вариант е и по-бързият.

3. Изпращате ни снимки, от които може да използваме вашите лица. Снимките трябва да са в близък план тип селфи, с високо качество. Лицата трябва да се виждат изцяло и да не са отрязани.

Ние ще Ви подготвим примерен модел на избраният от вас модел, като използваме вашите лица.

Към дизайнът може да добавим допълнителен надпис, както и други допълнителни елементи по ваше желание. Това например може да включва табелка с надпис, кола, домашен любимец, определен предмет или нещо друго.

Може ли карикатурата да е изцяло по моя идея и дизайн?

Краткият отговор е НЕ

Ние не рисуваме карикатурите от нулата и нямаме възможност да Ви предложим карикатура, дизайнът на която да бъде изцяло изработен от нулата спрямо вашата идея.

Въпреки това обаче разполагаме с над 400 различни модела, които обхващат почти всички празници и поводи, професии и хобита, за които може да се сетите. За това сме на среща да обсъдим това, което желаете и да Ви предложим най-подходящият вариант.

Как да се свържа с вас?
За контакти с нас, както и да изпратите желаната от вас снимка и текст може да използвате

Viber – 0888021266

WhatsUp – 0888021266

или чрез директно обаждане на 0888021266

Както и на нашата Фейсубк страница:   Фото Подаръци • StamenovPillows.com

Колко време е необходимо да получа поръчката?

Изработваме и изпращаме приети поръчки в срок от 24 часа след като сте одобрили и потвърдили дизайнът.

Има ли преглед и тест?

Да, винаги изпращаме поръчките ни с възможност за преглед преди заплащане.

От какви материали са изработени?

Възглавничките се изработват от бял плат микрофибър, всяка възглавничка има вътрешна възглавничка, която е пълна с 220-240 грама силиконов пух и зашита.

Размер на възглавничките – 40 х 40см.

Всяка възглавничка има бял скрит цип.

Щампата се прави на калъфката на възглавничката, която може да се пере.

За препоръчване е температурата при пране да бъде не по-висока от 30 градуса.

Материята на тениските е 100% полиестер, тъй като технологията, която използваме не позволява трансфер на щампата на друг вид текстил. Предлагаме само къс ръкав, бели тениски.

Пъзелите са с размери А4, картонени, като повърхността им е бяла, гланцирана с перлени частици. Подходящи са за рамка А4 формат. Пъзелите се изпращат наредени, опаковани в найлонов плик с картонена подложка.

Може ли с моя снимка и текст?

Да разбира се, дизайнът на продуктите ни е изцяло по желание на клиента и може да бъде с желана от вас снимка, снимки, надпис както и други елементи по ваше желание – сърчица, надписи, зодии както и други картинки по ваше желание.

Може ли възглавничката/тениската да е друг цвят?

Не. Технологията, която използваме за изработката на нашите възглавнички и тениски не позволява дизайна да бъде трансфериран на друг цвят плат освен на бял.

Какви са размерите на тениските?

размер-тениски-stamenovpillows

Какво става ако чашата ми пристигне счупена?

Спрямо политиката на Еконт за рекламация при повреда на пратка при транспорт в случай на щета, която обикновено при нас се изразява в счупване на чаша би следвало да се заведе рекламация към Еконт.

За жалост обаче времето, в което те разглеждат рекламациите е до 14 работни дни. В такъв случай, ако желаете да получите нова чаша, вие би следвало да заплатите и новата чаша в пълният й размер. След като Еконт излязат със становище относно възникналият казус, в случай че рекламацията бъде приета и изплатена на нас ние ще Ви възстановим сумата по удобен за вас начин.

Напълно наясно сме, че това е неприятен процес свързан с допълнителни действия както и ваша така и от наша страна, но тъй като и двете страни сме пряко зависими от куриерите единственият начин да работим е като следваме техните условия, политики и правила на работа.

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна