Изберете страница

Подаръци за Свети Валентин – 100+ Идеи за Подарък

Карикатура за Свети Валентин

Без съмнение, сърцето на всеки човек тръпне в очакване на Свети Валентин!

14 Февруари е празник, в който имате възможност да изразите истински чувствата си като подарите уникален и запомнящ се подарък на своя любим човек.

Ако искате да изненадате своята половинка с оригинален подарък, то тук ще намерите романтични, интересни и красиви подаръци за мъж, жена, влюбени двойки, гаджето и други ваши любими хора.

Оригинални Подаръци за 14 Февруари

Трудно е да изберете оригинален и ефектен подарък за 14 февруари, особено ако търсите едновременно нещо нестандартно, интересно, но пък и нещо, което да е лично и да показва отношение.

Истина е, че любовта не се купува с пари, но пък един подарък за Свети Валентин със сигурност ще допринесе за направите по-щастлив вашият любим човек.

Романтичен, сладък или забавен подарък за Свети Валентин ще остане мил спомен на вашата половинка, тъй като той ще е поднесен от сърце.

Изненади за Свети Валентин

В нашият сайт ще намерите голямо разнообразие от подаръци подходящи за Свети Валентин, като всички те са се изработват спрямо вашата оригинална идея и желания.

Карикатура за Влюбени

Карикатура Мъж и Жена

 

Един от топ подаръците, подходящи за 14 февруари, а пък и не само за този ден е карикатурата за влюбени. Тя е и един от най-предпочитаните и търсените ни артикули, защото е оригинална и съобразена изцяло по идеята на клиента, като може да бъде свързана с определено хоби, шега, работа или друга дейност, която искате да пресъздадете.

Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от карикатури за влюбени, като всеки от показаните дизайни може да бъде коригиран спрямо вашите желания и се изработва с ваши снимки, след като ни изпратите такива.

Към всички модели карикатури мое да добавим или премахнем елементи, надписи и всичко, което желаете за да стане тя максимално персонализирана и подходяща за подарък за вашият любим човек.

Възглавничка със снимка за влюбени

Възглавничка със Снимка и Надпис

Предлагаме и изработваме възглавнички със снимки, подходящи за влюбени двойки. Възглавничките със снимки за 14 февруари заедно с карикатурите ни са едни от най-търсените модели, защото те запечатват споменът със любимият човек и всеки път когато той я погледне ще може да се сеща за прекрасните моменти споделени с вас.

Всеки модел се изработва по поръчка и дизайнът му е съобразен изцяло с желанията на нашите клиенти. Дизайнът може да включва снимка, снимки, колаж от снимки, надписи, различни рамки и други елементи.

Вижте нашите предложения за възглавнички със снимки за влюбени

Чаша със снимка

Чаша със снимка

Персонализираната чаша със снимка е друг оригинален подарък, подходящ за Свети Валентин. Чашите със снимки, които изработваме отново биват изработени изцяло по желание на клиента, като към дизайнът им може да включим 2-3-4 или повече снимки, надписи, елементи като сърчица и други. Може да разгледате нашите предложения за чаши със снимки.

Чашите със снимка са високо качество и гарантират вечна трайност на щампата, без възможност за изтриване или промяна в цвета на изображението.

Веднъж щампована, дизайнът остава върху чашата завинаги, без възможност за промяна на цвета независимо от това колко често я използвате и миете.

Тениски за Свети Валентин

Тениска със снимка

Предлагаме Ви и голямо разнообразие от дизайни, които са подходящи за тениски за Свети Валентин. Всяка тениска се изработва по поръчка и желание на клиента.

Тениската със снимка и надпис е изключително оригинален подарък, особено когато е направена изцяло спрямо вашите желания. Може да разгледате тениски със снимки тук.

Защо карикатурата е страхотен подарък

Карикатурата по снимка е един от най-оригиналните подаръци, с които може да изненадате любимият човек, защото тя е нещо лично с вложена мисъл и идея от ваша страна.

Хубавото на шаржа по снимка  е, че той може да бъде направен изцяло по ваша идея. Разполагаме с голямо разнообразие над 500 дизайна, които може да Ви предложим и всеки от тях да бъде персонализиран спрямо вашата идея, за да достигнем до неговият за вършен вид.

Как да поръчам семейна карикатура?

Поръчката на карикатура за двойки става изключително лесно. Нужно е  само да се свържете с нас от менюто за контакти, чат бутона в долният ляв ъгъл на сайта или чрез обаждане на 0888021266.

След като ни разясните вашата идея, ние ще Ви предоставим голямо разнообразие от дизайни от които да изберете. След като изберете вашият дизайн за карикатурата и ни изпратите желани от вас снимки, които да използваме за нея, ние ще Ви подготвим и изпратим дигитален вариант на реалният продукт, който може да поръчате – било то възглавничка, чаша или тениска. След като одобрите визията му, ние ще изработим и изпратим и физическият продукт.

Подкрепете труда ни с рейтинг:

Среден рейтинг 4.8 / 5. Отзиви 423

Все още няма гласували.

Прочетете още

Коментари

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна