Изберете страница

Подаръци за Деца от 1 до 12 Години – Идеи и Предложения

Подаръци за Деца от 1 до 12 Години

Изборът на подарък за дете може да се окаже трудна задача, особено когато не сте сигурни какво би му харесало или от какво би имало нужда. Има толкова много възможности – от играчки до книги и образователни материали, че може да е непосилно да решите какво да вземете. В тази статия ще ви запознаем с най-добрите варианти за подаръци за деца на различна възраст от 1 до 12 години.

Възглавничка и Чаша с Любим Герой

Възглавничка-и-Чаша-с-Любимия-Герой

Всички деца имат свой любим герой от игра или анимационно филмче. Ние може да изработим персонализирана възглавничка или чаша на този конкретен герой или да направим персонализиран дизайн, който включва вашето дете и конкретният герой. Нямаме лимит във възможностите, така че просто се свържете с нас и ще обсъдим детайлите и ще Ви предложим страхотен дизайн за оригиналният подарък за вашето дете.

Вижте Продуктите ни!

Подаръци за 1-годишни деца

На едногодишна възраст децата започват да изследват света около себе си и да научават нови неща всеки ден. Ето няколко чудесни идеи за подаръци за едногодишни деца:

Интерактивни играчки

Едногодишните деца обичат играчки, които издават шум и се движат, като музикални играчки, играчки за бутане и дърпане и играчки с мигащи светлини. Изберете подарък или играчка, която ще е интересна на детето и ще успява да задъжа интересът му по-дълго време.

Сортери за форми

Сортерите за форми могат да помогнат на децата да развият координацията си между ръцете и очите и уменията си за решаване на проблеми, докато играят. Изключително подходящ подарък, за всяко дете.

Плюшени играчки

Плюшените играчки, като животни са чудесни за едногодишните деца, които могат да се сгушат в тях и да изследват текстурите. Вяско дете има своя любима плюшена играчка и ако вашето все още няма такава – то това би бил един страхотен избор за подарък за него.

Подаръци за 2-годишни деца

Двегодишните деца стават все по-независими и развиват собствените си интереси. Ето някои идеи за подаръци за 2-годишни деца:

Строителни блокчета

Блокчетата могат да помогнат на децата да развият своята креативност и въображение, както и двигателните си умения. Може да започнете с малък конструктур, след което да преминете и към по-голям и сложен.

Пъзели

Пъзелите са чудесни за развиване на уменията за решаване на проблеми и за когнитивно развитие. Ние може да Ви изработим персонализиран пъзел с картинка, която вие желаете. Така ако вашето дете обича определено филмче, герои или нещо конкретно – ние може да го превърнем в пъзел.

Вижте предложенията ни

Кухня за игра

Кухнята за игра може да насърчи въображаемата игра и да помогне за развитието на социалните умения. Кухните са игра са особено подходящи за подарък за малки момиченца, които обожават да се вписват в ролята на готвач имитирайки родителите си.

Подаръци за деца на възраст от 3 до 4 години

На 3 и 4-годишна възраст децата стават все по-любопитни и започват да задават много въпроси. Ето някои чудесни идеи за подаръци за 3-4-годишни деца:

Принадлежности за изкуство

Пастели, маркери и боички могат да помогнат на децата да развият фината си моторика и креативността си. Децата обожават да рисуват и творят, задоволете тази тяхна потребност за изкуство с оригинален творчески подарък.

Ролеви играчки

Дрехите за обличане, къщичките за игра и куклите могат да помогнат на децата да развият въображението си и социалните си умения.

Книги

Книгите с картинки и книгите за ранно четене могат да помогнат на децата да развият уменията си за четене и любовта си към ученето.

Подаръци за 5-6-годишни деца

На 5 и 6 години децата започват да развиват своите интереси и хобита. Ето няколко чудесни идеи за подаръци за 5 до 6-годишни деца:

Научни комплекти

Научните комплекти могат да помогнат на децата да развият своето любопитство и любов към науката.

Настолни игри

Настолните игри могат да помогнат на децата да развият уменията си за решаване на проблеми, когнитивното си развитие и социалните си умения.

Лего

Лего: Лего може да помогне на децата да развият своята креативност и въображение, както и двигателните си умения.

Подаръци за 7-8-годишни деца

На 7 и 8 години децата стават по-независими и започват да формират собствено мнение. Ето няколко чудесни идеи за подаръци за 7- и 8-годишни деца:

Играчки на открито

Скутери, велосипеди и други играчки за игра на открито могат да помогнат на децата да развият физическата си форма и координация.

Играчки за кодиране

Играчките за кодиране могат да помогнат на децата да развият уменията си за решаване на проблеми и любовта си към технологиите.

Музикални инструменти

Музикалните инструменти могат да помогнат на децата да развият своята креативност и любовта си към музиката.

Подаръци за деца на възраст от 9 до 12 години

На възраст от 9 до 12 години децата започват да стават по-отговорни и развиват собственото си чувство за идентичност. Ето няколко чудесни идеи за подаръци за деца на възраст от 9 до 12 години:

романи за възрастни. Четенето може да им помогне да развият речника си, уменията за разбиране и критичното мислене.

Електронни устройства

На тази възраст децата може да се интересуват от електронни устройства като таблети, смартфони или конзоли за игри. Тези устройства могат да се използват за образователни и развлекателни цели.

Комплекти „Направи си сам“

Комплектите „Направи си сам“ могат да помогнат на децата да развият своята креативност и умения за решаване на проблеми, докато се забавляват. Комплектите за конструиране на роботи, изработване на бижута или кодиране са чудесни възможности.

Заключение

Изборът на идеалния подарък за дете може да бъде предизвикателство, но не е задължително да бъде. Като вземете предвид възрастта, интересите и етапа на развитие на детето, можете да намерите подарък, който не само ще го забавлява, но и ще му помогне да учи и да се развива. Независимо дали става въпрос за играчка, книга или образователен комплект, има безкрайно много възможности за подаръци за деца от 1 до 12-годишна възраст. Надяваме се, че с този наръчник вече сте по-добре подготвени да намерите идеалния подарък за детето в живота си.

Подкрепете труда ни с рейтинг:

Среден рейтинг 4.9 / 5. Отзиви 414

Все още няма гласували.

Прочетете още

Коментари

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна