Изберете страница

Идеи за Подарък за Рожден Ден 70 Години за Мъже и Жени

подарък за 70-ти юбилей

Достигането до 70-годишна възраст е вълнуващ момент, заслужаващ специално празненство. И все пак, изборът на подходящ подарък за 70-ти рожден ден може да бъде предизвикателство. В тази статия ще разгледаме разнообразни идеи за подаръци, които не само са креативни, но и се отличават със своя персонализиарн характер.

Подарък за 70-ти Юбилей

Възглавничка и Чаша със Снимки и Надпис

Подарък-за-70-ти-Юбилей-за-баба

Ние от StamenovPillows сме специалисти в това да предложим възможно най-персонализираният модел възглавничка или чаша за 70-тия юбилей на вашата баба, дядо, майка или баща. Всеки продукт може да бъде изцяло персонализиран спрямо вашите желания и идеи, като разполагаме с над 300 различни модели, които може да предложим.

Имаме възможност да изработим дизайн, който включва снимка или колаж от няколко снимки, персонализран текст, снимка на бабата и дядото с внуците или надпис и други елементи по ваше желание. Дизайнът може да отразява същността на човекът, неговите интереси, житейски опит, професия или нещо друго.

Вижте Подаръци за Юбилей 70 Години

Подарък за 70-ти Юбилей на Мъж

подарък-за-мъж-на-70-години

За мъжете сме подготвили специална категория с оригинални подаръци. Може да Ви предложим персонализирана тениска с мил надпис за вашият дядо, пъзел със снимки, бяла чаша или черна магическа чаша с персонализирана карикатура или снимка.

Най-търсените ни продукти са възглавничките и тениски, като чашките също са предпочитан продукт особено от най-малките ни клиенти, които искат да зарадвате своя дядо. Имаме възможност да Ви изработим какъвто продукт пожелаете с дизайн, който пожелаете така че да отговаря изцяло на вашите изисквания и идеи. Преди да изработим вашият продукт ще Ви покажем как реално ще изглежда той в готов вид. Може да разгледате и нашата категория с подаръци за 70 юбилей на мъж.

Вижте Подаръци за Юбилей 70 Години

Подарък за 70-ти Юбилей на Жена

подарък-за-жена-на-70-години

За дамите, които навършват 70 години също сме подготвили специална категория. В нея може да разгледате нашите оригинални предложения, подходящи за подарък за рожден ден на всяка майка или баба, която навършва 70 години. Обикновено за дамите най-често търсените ни продукти са пъзел със снимка на внуците и бабата, възглавничка или бяла / магическа чаша с персонализиран дизайн.  Зарадвайте своята любима дама за нейният 70 годишен юбилей с оригинален подарък от нас, който може да намерите в категорията ни.

Вижте Подаръци за Юбилей 70 Години

Карикатура за Баба и Дядо

Карикатура-за-Баба-и-Дядо

Подаръците, които включват в своя дизайн карикатура са едни от най-търсените ни продукти. Имаме възможност да израотим персонализирана карикатура за баба и дядо или само за рожденикът, който навършва 70 години. Използвайте възможността да разгледате нашите страхотни карикатури и да изберете моделът, който ви харесва! След това ни изпратете снимка на мъжа или жената и ние ще я преобразим в красива карикатура и ще я изобразим на продукта, който желаете!

Вижте Нашите Карикатури

Чаши с Гравиране

Гравирана чаша с любимата фраза или датата на рождения ден е един отличен и практичен подарък. С нея всеки глътка кафе или чай ще носи специално усещане. Гравираните чаши са интересен подарък, с който може да зарадвате както баба така и дядо за техния рожден ден.

Здраве и Благополучие

Масажни Уреди

Възрастта носи и определени здравословни предизвикателства. Масажен уред за гърба или краката може да донесе реално облекчение и ще бъде оценен като много мил и полезен подарък. Може да изберете от широка гама масажори, предлагани в търговската мрежа.

Спортен Аксесоари

Поддържането на активен и здравословен начин на живот е важно във всяка възраст. Не всеки 70 годишен човек спортува, но ако вашата баба или дядо обичат разходките, защо не ги зарадвате с спортни маратонки, тениска или ластик, с който да тренират?

Хоби и Интереси

Книги и Списания

Дамите обикновено обичат да четат повече от мъжете. Подарете колекция от книги по любимата тема на юбиляра или абонамент за списание, което отговаря на неговите или нейните интереси. Това е подарък, който продължава да дава стойност и радост във всеки ден ден.

Градински Инструменти и Растения

За тези, които обичат да прекарват време в градината, нов комплект от градински инструменти или рядко растение може да създаде истинска радост. Ако вашата баба обича цветята може да я зарадвате със красиво цвете или градинско такова, което да засади в своята градинка.

За дядовците може да подберете интересни инструменти, които да направят ежедневието им по-интересно и по-лесно.

Заключение

Изборът на подарък за 70-ти рожден ден не е лесна задача, но с правилния подход и малко внимание към детайлите, вие със сигурност ще уцелите в десетката. Надяваме се, че тази статия да ви е помогнала да направите своя перфектен избор!

Ние сме на среща и веднага ще откликнем на всяко ваше желаие – като може да ни пишете чрез чат бутоните в долният ляв ъгъл на сайта!

Подкрепете труда ни с рейтинг:

Среден рейтинг 0 / 5. Отзиви 0

Все още няма гласували.

Прочетете още

Коментари

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна