Изберете страница

10 Оригинални идеи за страхотен подарък на гаджето

Подаръчен комплект за мъж и жена

Да избереш и да подариш подарък на гаджето е приятна и интересна, но по някога и трудна задача и често може да бъде дори истинско изпитание.

Всички ние знаем, че поводите за подарък на гаджето са много, а на нас всеки път ни се иска да зарадваме любимият човек с нещо ново, по-нетипично и по-интересно от обичайните подаръци. Подарък, в който да вложим мисъл, идея, сърце и душа за да видим усмивката на лицето на нашият любим човек.

Какво да подаря на приятеля си за Свети Валентин?

Възглавничка със снимки в сърца

Възглавничките със снимки са едни от най-предпочитаните и харесвани подаръци за гаджето, подходящи за Свети Валентин. Предлагаме на вашето внимание разнообразие от модели, подходящи за всеки вкус. Възглавничката със снимки в сърца са страхотен избор, подходящи за подарък както за момчета така и за момичета.

Подарък за рожден ден на гаджето

Чаша със снимка

Чашата със снимки са друг прекрасен подарък, който със сигурност ще допринася за усмивката на лицето на вашата половинка всеки път, когато я види. Чашите са оригинален и ефектен подарък, подходящ за Свети Валентин.

Персонализирани карикатури за двойки

Карикатурите са още по-специални, тъй като те биват изработвани спрямо вашите желания, сюжети и идеи! Поръчайте оригинален подарък карикатура с ваши снимки и идея, а ние ще се постараем вашата идея да стане реалност!

Кажи „Обичам те!” на любимият човек с различен и уникален подарък за всеки повод!

Подарък за гаджето карикатура

Карикатура за гаджета

Предлагаме Ви разнообразие от шаржове, подходящи за подарък за гаджето, които могат да бъдат щамповани на възглавничка, тениска или чаша. Дизайнът е съобразен изцяло с вашите желания.

Персонализирана чаша

Чаша с карикатура за годишнина

Ако искате да изненадате вашият любим или любима, чаша с оригинален дизайн – снимка или карикатура би бил страхотен избор.

Чашите, които предлагаме се изработват с дизайни, които са съобразени с желанието на нашите клиенти и могат да бъдат чаша със снимки, чаша със надписи, чаша със карикатура.

Всеки модел се изработва по поръчка, съобразно желанията на клиента. Всичко по дизайнът зависи от вас, а преди да изработим физическият продукт ви показваме как ще изглежда той в готов вид. За това ако искате да поръчате оригинална чаша със снимка или надписи не се колебайте да се свържете с нас!

Подарък изненада за рожден ден на гаджето

Рождените дни са друг страхотен повод,  за който може да зарадвате вашето гадже. Не е нужно подаръкът да е прекалено скъп и луксозен, за сметка на това може да поръчате изгодно оригинален подарък със страхотен дизайн, било то тениска, чаша или възглавничка.

Тениски със снимки за гаджета

Тениска със снимка

Тениските със снимки за гаджета са изключително търсени. Предлагаме Ви уникални тениски, като дизайнът на всяка от тях отново бива съобразен с вашите желания.

Тениската може да бъде с щампа на гърдите и гърба, да включва надписи, снимки, да бъде тип Карикатура и изцяло по ваше желание и идея.

Възглавничка със снимка

Възглавничка сърце и снимка с надпис

Възглавничка със снимка за двойки е друг изключително търсен и харесван продукт. Възглавничките със снимки, които изработваме се изработват по поръчка на клиента, след като ни изпратите желаните от вас снимки. Дизайнът, рамката, цвета и надписите отново са изцяло по ваше желание, като след като изработим дигиталният дизайн, ние ще Ви покажем как ще изглежда тя в готов вид и след като одобрите, тогава изработваме и физическият продукт.

Не се колебайте да се свържете с нас за да поръчате своята уникална възглавничка със снимка.

Как да поръчам карикатура за двойка

Карикатура мъж и жена

Карикатура мъж и жена

Като за начало може да разгледате  семейни карикатури , където предлагаме над 50 дизайна, подходящи за карикатура  за двойка, за семейство или за гаджета.

Карикатурите се изработват специално за вас и за вашият конкретен повод след като ни изпратите желаните от вас снимки, на които лицата Ви се виждат добре. За предпочитане е снимките да бъдат с максимално високо качество и снимани на разстояние до 2м.

Подкрепете труда ни с рейтинг:

Среден рейтинг 5 / 5. Отзиви 453

Все още няма гласували.

Прочетете още

Коментари

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празна